sâmbătă, 3 decembrie 2011

Pensiile militare "revizuite"" - tabel publicat de MApN la 24.11.2011

Dati clic aici, pentru accesarea tabelului.

Nota: Acest tabel a fost sters de pe site-ul MApN la data de 05.12.2011

32 de comentarii:

  1. Tot nu ma regasesc in acest ultim tabel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Faptul ca doar pensiile din MApN au fost publicate iar cele din M.A.I. nu au aparut niciodata este o mare discriminare, probabil politistii nu sunt asa importanti ca militarii,probabil ca mai sunt si alte favoruri care s-au facut unora.....regretabil! Ce parere are "marele" sindicat, de ce suntem discriminati si nimeni nu spune macar o vorba buna pentru noi aia mai prosti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o modalitate prin care lacheul Oprea isi justifica supunerea fata de stapan, cat și o modalitate prin care erau prostiti unii dintre „fostii militari”,care au ajuns sa compromita aceasta categorie prin alaturarea de UNPR.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va atrag atentia ca ne paste o noua nenorocire.
    Dupa incheierea revizuirii recalcularii se va face o noua "recalculare" in care punctajul rezultat se va imparti la anii efectiv lucrati(25;29;35)nu la 20 de ani ca acum,si asa pensia va scade cu mult.
    Col. Constantin M.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca SCMD discrimineaza pe cei din MAI. Nu SCMD a intocmit astfel de tabele, nici n-ar fi putut sa o faca...
    Conducerea MAI este cea care ar trebui sa dea dovada de mai multa transparenta.
    Nu intelegem nuanta "marele sindicat". Poate ne explicati.

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce un mare fis pentru ca de la o pensie de 30.000(Geica)ptr.care am fost caalogati nesimtiti s-a ajuns la sute de pensii Geica sau mai mari pe care nu le obtii nici daca lucrezi 3 vieti si nimeni(Sindicat) nu demasca aceasta mascarada.De ce?Cumva se imfrupta sefii din aceleasi pensii mari sau e bine sa fi platit de fraieri sa le spui povesti.De cand un sindicat face politica.Atunci cu cine mai lupta ca astia vor fi la putere pe rand.Mie sila

    RăspundețiȘtergere
  7. NU CRED CA SCMD TRATEAZA IN MOD DIFERENTIAT PENSIONARII MAPN, FATA DE MAI SAU SRI, DAR ESTE EVIDENTA O APROPIERE MAI MARE FATA DE PENSIONARII MAPN, PROBABIL DIN CAUZA CA DOMNUL DOGARU ESTE REZERVIST MAPN

    RăspundețiȘtergere
  8. De unde stiti voi ca acest tabel este din 24.11.11? Daca ar fi tabelul final ar trebui sa apara si cresterile de pensii pentru cei care au lucrat dupa data pensionarii, in civilie. Ori asta nu s-a intamplat, cel puin la mine ,care am trimis documentele de 10 luni. Ori, te pomenesti ca Dl. ministru parolist O-prea a uitat sa se tina de cuvant?

    RăspundețiȘtergere
  9. Tabelul cu pensiile recalculate este publicat pe site-l MApN pentru pensionarii MApN

    RăspundețiȘtergere
  10. mai sunt colegi pensionari care nu s-au regasit in acest tabel? eu nu m-am regasit in toate tabelele publicate pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  11. lista este din 09 iunie si nu este adevarata,stiu exat,au adaugat o suma mica fata de cea avuta ca sa iasa procetul de pensii majorate.o sa vedeti cand osa primiti decizia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Incep sa curga Deciziile de revizuire...difera de tabel !!!! Sa vedem ce se va intampla dupa RIL din data de 12.12.2011.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se merge la cacialma fratilor, vom avea mari surprize la primirea deciziilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu sunt de la MAI, cu mesajul in care spuneam ca suntem dicriminati, doream ca sindicatul prin vocile sale autorizate sa atraga atentia MAI sa publice si ei pensiile revizuite, asta era tot. Scuze pentru afirmatia cu "marele sindicat",eram putin suparata, va respect si va inteleg eforturile, dar cred ca ne lasa nervii pe toti din cand in cand,comentariul cu " sindicat un mare fis" nu-mi apartine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu sunt bani pentru activi si sunt pentru majorari de pensii?? Sa nu fie o mare minciuna!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. A primit cineva deciziile revizuite ale pensiilor?

    RăspundețiȘtergere
  17. tabelul acela nu se deschide.vreun alt link mai este?

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, aveti dreptate, cei de la MApN au sters, din nou, tabelul de pe site-ul acestei institutii. Probabil ca au fost asaltati de pensionari militari care nu se regasesc in tabel.
    Astazi am verificat personal situatia unui coleg sosit la sediul central al SCMD si, surpriza, numarul sau de mandat nu era in lista!...
    Aceste situatii ne fac sa concluzionam ca toate aceste tabele succesive sunt niste facaturi propagandistice ale celor de la Putere.
    Asteptam, cu interes, sa vedem pe unde vor scoate camasa, caci scadenta se apropie!...

    Cu stima,
    Lt Col Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
  19. 29 noiembrie 2011, Curtea de Apel Constanţa a respins recursul depus de MApN în 43 dosare, ce au ca obiect anularea deciziei de recalculare a pensiei. Urmare a deciziilor pronunţate de Curtea de Apel Constanţa, în perioada 1-29 noiembrie 2011, contestaţiile de anulare a deciziilor de recalculare au devenit definitive şi irevocabile. Cu alte cuvinte, 223 de membri ai SCMD au redevenit militari în rezervă, cu pensii militare de stat, în conformitate cu prevederile Legilor 164/2001 şi 179/2004,

    Sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot în data de 29 noiembrie 2011, Curtea de Apel Constanţa a admis recursul depus de avocatul SCMD, a casat sentinţele, trimiţând dosarele spre rejudecare la Tribunalul Constanţa, în 45 dosare ale membrilor SCMD Constanţa. Astfel, numărul dosarelor cu o decizie definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Constanţa a ajuns la 51.

    RăspundețiȘtergere
  21. Reamintim că primul succes al pensionarilor militari din cadrul SCMD a avut loc în dosarele aflate pe rol la 01.11.2011 şi 08.11.2011. când Curtea de Apel Constanţa a respins în 70 de dosare recursul depus de MApN şi MAI, iar pentru cei 70 de pensionari militari contestaţiile de anulare a deciziilor de recalculare au devenit definitive şi irevocabile. La aceleaşi date, Curtea de Apel Constanţa în 15 dintre dosare a admis recursul depus de avocatul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, a casat sentinţele, trimiţând dosarele spre rejudecare la Tribunalul Constanţa. La nivel de ţară, numărul total al deciziilor Curţilor de Apel favorabile pensionarilor militari, membri ai SCMD, a ajuns la 417.

    RăspundețiȘtergere
  22. Titlul articolului este:
    Pentru că ministrul Gamelă nu respectă legea

    NE APROPIEM DE FINAL

    RăspundețiȘtergere
  23. Azi, 09.12.2011,am primit o veste buna de la un coleg, care-mi spunea ca si-a vazut pensia pe telefon( primeste mesaj inainte sa-i vina pensia) si era la acelasi nivel ca cea din noiembrie, adica nu i-a scazut. Va intreb este posibil sa nu se comunice pensiile revizuite acum in decembrie? Multumesc anticipat pentru raspuns, daca stie cineva ce se mai intampla, ce se mai pune la cale...

    RăspundețiȘtergere
  24. la pensile din m. a. i. vin la fel ca in noiembrie

    RăspundețiȘtergere
  25. ideea e daca vin deciziile acum in decembrie sau in ianuarie?

    RăspundețiȘtergere
  26. Cum ramane cu declaratia recenta a Presedintelui tarii ca 90% din pensiile militare cresc dupa revizuire si ca ele vor fi emise pana la sfarsitul anului 2011 conform legii in vigoare???

    Costache

    RăspundețiȘtergere
  27. cineva pensionar de la m a i a primit decizia de revizuire emisa la 12 12 2011. a primit=o azi si ia crescut cu 300 lei noi

    RăspundețiȘtergere
  28. La ofiteri a scazut doar la cei care au avut functii de conducere si au putut sa-si aranjeze iesirea la pensie atribuindu-si fel de fel de sporuri in ultimul an.
    Uite ca eu,care am iesit cu gradul de colonel dar "mazilit" in ultimul an de un sef I.P.J. pus pe criterii politice(zero meserie) si deci fara nici un fel de sporuri AM PRIMIT IN PLUS 1050 lei.
    In ce ma priveste S-A FACUT DREPTATE.
    Seful care m-a "mazilit " a pierdut peste 1500 lei...Dumnezeu nu doarme !!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. pe toate tabelele publicate imi arata o crestere de 90 lei si cand am primit decizia revizuita am primit cu 141 lei mai putin??!!!

    RăspundețiȘtergere

Va prezentam si situatiile cu pensiile ""recalculate"" de catre MApN, publicate in ianuarie a.c.:

TABELE CU DATELE PROCESATE PE BAZA ADEVERINŢELOR DE VENIT PÂNĂ LA 18.01.2011, PENTRU RECALCULAREA PENSIILOR MILITARE PESTE 3000 LEI ALE BENEFICIARILOR :

1. Cu cariera militara incompleta

2. Cu cariera militara completa